Házirend

Szeretettel várunk családias hangulatú kempingünkben!

A kempingünkben eltöltött zavartalan üdülés érdekében összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat:

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, maradéktalanul forduljanak a házigazdához. A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

A szállás az első napon 14 órától utolsó nap 10 óráig vehető igénybe. Ettől eltérő igényedet jelezd, s ha lehet megoldjuk.

Kérjük, hogy előzetesen tájékoztass minket a tervezett érkezési időpontodról.
A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.
A vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!

Vendégházunkban, faházainkban és az egyéb helységeinkben a dohányzás (füstölgés, rápipálás) TILOS, csak a kertben a kijelölt helyen lehetséges!
Kérünk, hogy az egész házon belül papucsot vagy váltócipőt használj!
Személyes dolgaikra és értékeikre, amennyiben a szálláshelyen hagyják őket, felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben elhagyják az apartmant, zárják be az ajtót és az ablakokat! Kapcsolják le a világítást, az elektromos eszközöket beleértve a klímát is, és zárják el a csapokat, ha kimennek a szállásegységből.
A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.

A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!
A weboldal cookie-kat használ!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak biztosítására, hogy Önnek a lehető legjobb élményt nyújtsa honlapunk.